dimecres, 6 de novembre del 2013

Sola

La masturbació és des de fa milers d'anys, un tema prohibit, una mena de tabú del qual moltes prefereixen no parlar, es neguen a practicar-la i aquelles que la gaudeixen moltes vegades neguen la seva pràctica.

Això no hauria de resultar així, ja que masturbar-se és la conseqüència dels impulsos sexuals que té l'organisme, i és absolutament natural. Aquelles dones que es masturben tenen una major possibilitat de conèixer el seu cos, les seves zones erògenes i gaudir molt més de les seves relacions sexuals.

Avui se sap que no només les adolescents es masturben, que no cal estar sola i sense parella per practicar-la, i que moltes dones arriben a orgasmes increïbles amb l'auto-estimulació. Per tant més enllà de la ignorància que envolta un tema tan delicat com el de la masturbació femenina, caldria posar a la balança i avaluar que no és gens dolenta com alguna vegada ens van ensenyar.

Fixa't sinó en aquesta noieta com s'ho fa, la seva destresa i el seu gaudir. Mentre la mires... no te n'estiguis: imíta-la i dona't plaer: aprendràs molt!

http://pinkdino.com/video/f2845f75d0a0adebabe52ded3a4bbda6.html?fid=Erotic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada