dimecres, 10 de maig del 2017

Carícies tendres


Molt sovint ens sorprenem que ens exciti molt les escenes de sexe entre dones tenint la seguretat que som heterosexuals. I aquesta sorpresa té dues respostes de caire molt diferent.
  1. Ens sentim torbades per notar un desig que ens altera, perquè ens mostra un aspecte de la nostra sexualitat que desconeixem. Aquesta torbació ens porta a refusar-ne el caràcter i tanquem la porta de manera excessivament abrupta a gaudir-ne. Fins i tot pot passar que sentim cert rebuig per aquesta mena d'imatges, no perquè no ens resultin eròtiques o excitants, sinó precisament per això perquè ens aporten una sensació que creiem no hauria de ser.
  2. Ens sentim encuriosides i comencem a explorar aquesta part que en certa manera desconeixíem de nosaltres mateixes. Perquè no és que descobrim que tenim orientacions lèsbiques, sinó tan sols que ens agraden aquestes escenes per la sensualitat i erotisme que desprenen.
Gaudir d'un clip de sexe amb unes escenes lèsbiques, i fer-ho de manera tranquil·la, sense presses, fins i tot acompanyada, ens pot proporcionar una obertura dels nostres sentits i de les nostres sensacions que fins arar desconeixíem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada