dijous, 23 d’octubre del 2014

Una tarda especial


Aquest estiu tot ha sortit de primera. Les vacances, les llargues estades a la platja o a la piscina, les companyies més delicades, la solitud més desitjada...

Dues parelles s'acomiaden del dies passat junts. Tot ha sortit molt bé, i no sempre és fàcil. Per celebrar-ho s'endinsen en allò en què han somiat des del primer dia, però que en cap moment s'han atrevit a fer. Avui, abans de l'adéu uns moments d'intimitat extrema, un intercanvi de cossos que no els deixarà indiferents i maracrà el record d'aquest estiu. 

Mira'ls i enveja'n la seva gosadia.

2 comentaris:

  1. Amb la meva amiga estem força interessats en el tema de fer sexe amb una altra parella o més gent (com a mínim una altra parella) intercanviant i compartint. La veritat és que així no ho hem fet mai i ens fa il·lusió i en portem forces ganes. Hem decidit anar a un local d'intercanvi, ja està previst fer-ho amb la data fixada per al mes vinent, tot i que entenem que d'aquesta manera és força impersonal, cosa que tampoc és un gran problema. Dic això per si hi ha alguna parella que després de veure aquest vídeo s'animi a compartir, estem oberts. Per una altra banda, suggereixo que feu alguna entrada sobre el tema al bloc de la Gran Deessa. Perdoneu l'atreviment, però és que m'ho heu posat molt bé en el moment precís.

    ResponElimina
  2. Aclariment, som noi i noia i cerquem parella mixta.

    ResponElimina