diumenge, 1 de febrer del 2015

Fes-lo gaudir

http://magpost.com/video/ee670ec6418b061bf350432bdb94d16d.html?fid=Strap-on

No tots els homes estan disposats a deixar-se penetrar analment. Encara avui dia s'associa aquesta pràctica a l'homosexualitat masculina, i això els fa tirar enrere. Si mai t'has aproximat a aquest forat i has notat un cert rebuig... no t'ho prenguis com una negativa: insisteix amb la suavitat apropiada i veuràs com ben aviat es deixa portar per l'erotisme que suposa sentir-se penetrat analment.

Per a les parelles que ja porteu una certa dinàmica en aquest joc, la proposta de fer servir joguines està damunt la taula. Amb un vibrador o un arnés faràs les delícies del teu home al posar-li per darrera. No t'oblidis per això de masturbar-li el penis... plaers a l'abast de qualsevol.

El clip d'avui ens ensenya com ho practiquen aquesta parella... excitant, molt excitant!!!

1 comentari:

  1. La pobra noia no se'n gaudeix físicament, a no ser que li exciti el prendre el rol penetratiu.

    Cal tastar-ho tot, mai s'experimenta prou, però hi ha una cosa que sempre m'ha cridat l'atenció i és que generalment els homes quan són penetrats (pel que he vist a les pel·lícules) o bé no mostren erecció o bé, aquestes no són del tot completes. Des de la meva perspectiva d'hetero no mi m'imagino una penetració d'aquest gruix, però em sembla que hi deu haver quelcom que no acaba de funcionar amb aquesta pràctica.

    No sé si aquest pot ser tema de debat i algú pot aportar comentaris i aclariments.

    ResponElimina